La nostra proposta

Casal de Teatre i Cinema

La nostra proposta pedagògica

Un projecte on petits i grans hauran de col·laborar i complementar-se, però on tothom tindrà cabuda com a ésser únic. 

Un espai on construir escenes i obres des de zero i amb tot un equip, i el que això comporta, no només a l’escenari i davant la càmara, sinó també al darrera (direcció, escenografia, il·luminació, vestuari…).  

Cada setmana es formarà nou equip per a construir un nou projecte.

Una proposta transversal

Un projecte on treballaran diferents temes, gèneres, tractaments…

El teatre i el cinema són grans espais per parlar de temes que interessen als infants de manera fàcil i fluïda. També es poden tractar temes transversalment: històrics, contemporanis, socials.

Amb un tema comú de casal (per exemple: “El pas del temps”), es treballarà setmanalment a través de diferents gèneres i escenes (per exemple: anys 50’s, 60’s, 80’s i 90’s).

 

El casal

El TEATRE és una activitat on desenvolupar el reconeixement de les emocions i sentiments i on aprendre a utilitzar-los. Ens permet millorar la convivència i el treball en equip, incrementar la capacitat d’atenció, la constància, la memòria i la paciència! El resultat és un aprenentatge transversal.

El CINEMA,  per la seva part, ens permet conèixer-nos millor, valorar la importància del treball en equip, i la feina de l’altre, reconèixer i acceptar la pròpia imatge, i ser conscients de la seva força així com discernir entre realitat i ficció i veure com els condicionants externs poden fer-nos arribar a un resultat totalment diferent. 

On es troben el TEATRE i el CINEMA és un espai on aumentar l’autoestima i la seguretat en un mateix, on estimular la creativitat, la imaginació i l’espontaneïtat, millorar la sociabilitat i la comunicació…i és un espai on passar-ho molt bé!

Què farem?

El Casal d’Estiu Arc Iris és un projecte on s’ho passaran d’allò més bé! Podran adoptar diferents rols i experimentar on se senten més còmodes. Podran expressar-se lliurement i posar en marxa nous mecanismes per desenvolupar la imaginació i recursos en diferents àmbits.

Les Sortides

Les sortides del nostre Casal d’Estiu estan pensades per complementar el projecte que estaran treballant durant la setmana.

Generem contingut multimèdia cada setmana!

Cada setmana els nostres artistes realitzen una obra de teatre, un lipdub i graven un tràiler. Us agradaria poder-ho veure, oi? Cap problema! Ho tindreu en acabar la setmana a l’apartat d’Accés per a pares, on anirem penjant fotografies i vídeos perquè no us perdeu res de res!